Lyd og Lys pakker

Lyd og lys udlejning – samlet pakke til din fest

Hos InstallSound har vi lavet pakkeløsninger med vores lyd og lys. En nem måde at leje lyd og lys hos os, og du slipper for besværet med, at sammensætte de enkelte dele selv.

Vores pakker findes i forskellige størrelser, udefra hvor mange deltagende gæster der finder sted, så du nemt kan finde, den pakkeløsning der passer bedst, til dit arrangement. Du finder alt hvad du skal bruge, fra mindre fester i privaten, til større arrangementer i festlokaler samt festtelte. Når du lejer lyd og lys hos InstallSound har du udstyret over flere dage, hvilket giver dig mulighed for, at sætte det op i ro og fred, og ikke skulle stresse over, at tage det ned igen efter festen.

Er du i tvivl om hvilken pakkeløsning der ville passe bedst til dit arrangement, hjælper vi gerne med dette. Kontakt os med din forespørgsel, så er vi klar til at hjælpe dig med dine ønsker og behov.

Vi garanter musik og lys i topklasse.

Vi hos InstallSound stræber efter, at give vores kunder den bedste oplevelse, når de lejer lyd og lys hos os. Vi leverer produkter i lækker kvalitet, da vi mener at lyden og lyset er med til, at skabe den rigtig stemningen samt atmosfære, man ønsker til sit arrangement. Vi har mange års erfaring indenfor lyd og lys, hvilket giver os mulighed, for at kunne vejlede og rådgive vores kunder, så de kan leje de produkter der passer bedst til deres arrangement. Hos InstallSound finder du et stort sortiment indenfor lyd og lys. Du vil blandt andet finde forskellige højtaler, jukeboks, soundboks, LED lys, røgmaskiner, effektmaskiner m.m.
Til vores produkter findes der også forskellige stativer og holder som enten vil være en del af pakken, eller du ville kunne leje ekstra.

Vi sætter stor vægt på nemhed, sikkerhed, kvalitet og god service. Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem med, at finde de bedste produkter til din fest, og derudover tilbyder vi, at sætte udstyret op, dog er vores udstyr nemt at håndtere, så hvis du har mod på selv, at sætte det op, er dette også en mulighed. Når du vælger selv, at sætte udstyret op, følger der en guide med, som der hjælper dig punkt for punkt. Vi gør det så nemt for dig, som kunde at leje vores udstyr, så du vil få den bedste oplevelse hos os, og du undgår unødvendige bekymringer, om du har lejet det rigtige udstyr.
Vi har en ekstra service, for at gøre vores kunder ekstra trygge når de betjener vores udstyr. Hvis der skulle opstå problemer ved før eller efter opsætningen af udstyret, så står vi til rådighed 24 timer i døgnet på vores vagtsupporttelefon. (+45 6915 7272)

Vi prismatcher.

Hos InstallSound ønsker vi altid at give vores kunder den bedste oplevelse, derfor prismatcher vi også vores produkter. Det betyder hvis du finder et identisk produkt billigere, hos en anden udbyder, matcher vi prisen. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigst pris.