GoPro udlejning – til de private begivenheder

Lej GoPro Hero 7 Black & Hero 8 Black – forevig dine oplevelser.

Hos InstallSound, kan du udover at leje masser af musik og lydudstyr, nu også leje vores super lækre GoPro kamera, både modellen Hero 7 Black og Hero 8 Black. Et lækkert kamera der er nemt at håndtere, også for nybegyndere. En anderledes og sjov måde at optage og gemme dine uforglemmelige minder og oplevelser på. Forevig dine oplevelser på en helt ny måde.

Brug GoPro på din næste ferie

GoPro er som nævnt tidligere nem at håndtere, også for dig som er nybegynder. Måske er du ikke så teknisk, men ønsker stadig at kunne tage nogle super lækre billeder samt videoer på den næste ferie. Det kan være du syntes det kunne være sjovt at vise vennerne en film, hvor du drøner ned ad de store skibakker, eller billeder fra en smuk vandretur, måske bare en masse selfies fra din charterrejse. Kun fantasien sætter grænser.

Med vores GoPro kamera opnår du den bedste kvalitet både på film og video. Vores kameraer optager nemlig i 4K, og har mange fede funktioner, så du nemt kan indstille kameraet til den position der passer bedst til din aktivitet.

Hvad kan GoPro kameraerne.

GoPro Hero 7 Black:

Vores GoPro Hero 7, er et kraftfuldt kamera der kan optage i 4K, som bringer videooptagelserne til et nyt niveau. Kameraet har mange forskellige funktioner såsom indbygget GPS, slowmotion, foto-timer og mange flere. Alle funktioner er med til at gøre det endnu sjovere at optage og tage billeder. Samtidig kan du også streame dine resultater live, og forbinde den med GoPro mobilapp.

Kameraet har HyperSmooth stabilisering, som gør at dine optagelser bliver rolige og fri for rystelser, som kan forekomme når du optager under sport, kørsel m.m.

GoPro Hero 8 Black:

Vores GoPro Hero 8, er ligesom Hero 7 et kraftfuldt kamera der kan optage i 4K. GoPro Hero 8 har også mange forskellige funktioner såsom: Single-shot, burst shot og time lapse fototilstand, TimeWarp 2.0, slowmotion og meget mere. Funktionerne gør dine optagelser ekstra sjove og livlige. Med GoPro hero 8 har du også mulighed for at streame dine resultater live, og forbinde med GoPro mobilapp. Hos GoPro Hero 8 ser du dog HyperSmooth stabilisering 2.0. Begge kameraer indeholder også stemmekontrol som gør, at du nemt kan styrer kameraet uden at skulle røre det. Sig blot ordnerne og det tager billeder eller optager videoer.

Hvad end du lejer det ene eller det andet kamera har vi et større udvalg af tilbehør der kan lejes med. Her vil du blandt andet finde: Sugekop, selfiestang, lys, batterier, dive housing, cykel mount. og meget mere.

Få mere information.

Ønsker du at høre mere om vores GoPro kamera, eller har du spørgsmål til leje samt pris, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 71998870 eller send os en mail på: Info@installsound.dk. Hos InstallSound står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak, og vi vejleder dig gerne til det helt rette produkt.

Vi glæder os til at høre fra dig.