Lys – Op til 150 gæster

Lyspakken til den stor fest – med op til 150 gæster

Hos Installsound finder du et stort udvalg af lysudstyr. Vi har udstyr der dækker ethvert behov til enhver slags fest. Alt fra børnefødselsdage, runde fødselsdage, bryllupper og meget mere.

Vores produkter er i topkvalitet, og er nemme at håndtere.

InstallSound har mange års erfaring indenfor udlejning af lyd og lys, og kan derfor tilbyde vores ekspertise til at finde de helt rette produkter der matcher kundens ønsker og behov.

Med vores udstyr kan du skabe lige præcis den atmosfære du ønsker, hvad end det er lounge stemning eller dansegulvet der skal lyses op med masser af farvestrålende lamper.

Skab en festlig stemning med farvestrålende lys

Hos InstallSound går vi op i det rigtige udstyr. Som oftest går lyd- og lysudstyr hånd i hånd når der skal holdes fest. Med vores udstyr opnår i den med optimale opsætning til den kommende fest.

Danegulvet er oftest en vigtig del af festens element. Her opstår de festlige rammer. De farvestrålende og blikkende lys giver dansegulvet et attraktivt look og kun fantasien sætter grænser for brug af de festlige lys.

Du vil blandt andet finde følgende i vores udvalg:

  • Diskokugler
  • Lyskæder
  • Lysbarer
  • LED lys
  • Og meget mere.

Ønsker du at sætte ekstra præg på festen har vi også udstyr der kan opfylde dette. Hos InstallSound finder du også produkter som røgmaskine, sæbeboblemaskine, effektmaskiner m.m.
Alt hvad du skal bruge til en sjov og underholdende fest.

Mere information af leje hos InstallSound

Når du lejer ved InstallSound, får du altid det tilbehør du skal bruge til produktet med. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris, dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og mag. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser, hvordan udstyret skal sættes op, eller en mundtlig guide.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har du mulighed for at kontakte på en direkte linje uden ventetid.

Vi glæder os til at hører fra jer.