Softice til festen

Lej softicemaskine til fest og events

Søger du softicemaskiner til fest? Hvorfor ikke fuldende festen og buffetoplevelsen med en lækker og kold softice? Det bliver helt sikkert et hit hos børnene, og det er en super nem måde for dig at sørge for desserten på. Installsound tilbyder udlejning af softicemaskine både i hverdagen og i weekenden. Du kan f.eks. leje en softicemaskine fra man-tors eller fra fre-søn.

Vores softicemaskiner til fest er nemme at betjene og kræver ikke en hel masse teknisk snilde. Alt det udstyr du skal bruge til at lave softice med, kan du også tilkøbe her. Bestil f.eks. softicemix, papbægre, vafler, skeer, krymmel osv. med til den soft ice maskine, du lejer hos os. Med i prisen når du lejer softicemaskinen hos Installsound, er naturligvis også rengøring af maskinen efter brug.

Lej softicemaskiner hos os, og skab den mest hyggelige stemning til sommerfesten, konfirmationen eller børnefødselsdagen!

Vi sælger til hele Østjylland

Få gang i festen med Softice maskine fra InstallSound, Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe, også efter køb/leje.

Vi udlejer softice maskine i hele Østjylland: Aarhus (Århus), Hornslet, Odder, Tranbjerg, Solbjerg, Hørning, Stilling, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Rønde, Kolind, Silkeborg, Risskov, Viby, Højbjerg, Tilst, Brabrand, Harlev, Hasselager, Mårslet, Lisbjerg, Sabro, Hammel, Galten, Hadsten, Risskov, Hinnerup, Lisbjerg, Skødstrup, Lystrup.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr ved InstallSound, får du altid alt det tilbehør med, som du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris. Dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide, som nemt viser dig, hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.