Flaske drikkelse til festen

Cocktails og ølflasker til festen

Cocktails er et must til en fest, men er du ikke stærk i at MIX drinks? Køb vores premix-cocktails, som er lavet af firmaet TCHIN TCHIN. Her får du den højeste kvalitet, sammen med en god smag. Kom gerne forbi os og SMAG på de forskellige premix-cocktails.

Drømmer du om en fantastisk fest, hvor flaske øl er et most? Vi har et bred udvalg af Flaske øl fra Skanderborg Bryghus, du har mulighed for at vælge alt fra økologisk øl, som pilsner, classic, blonde ale, brown ale, american pale ale og IPA og meget mere

Lav dit Indkøb af premix-cocktails eller flaske øl til din fest hos Installsound – vi har mange spændende cocktails og ølvarianter at vælge mellem. Hos os kan du købe til en god pris!

Vi sælger til hele Østjylland

Få gang i festen med Cocktails og ølflasker fra InstallSound, Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe, også efter køb/leje.

Være opmærksom på, at vi ikke sender varen, de skal afhentes ved vores lager. (ved forudgående aftalte)

Salg til hele Østjylland: Aarhus (Århus), Hornslet, Odder, Tranbjerg, Solbjerg, Hørning, Stilling, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Rønde, Kolind, Silkeborg, Risskov, Viby, Højbjerg, Tilst, Brabrand, Harlev, Hasselager, Mårslet, Lisbjerg, Sabro, Hammel, Galten, Hadsten, Risskov, Hinnerup, Lisbjerg, Skødstrup, Lystrup.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr ved InstallSound, får du altid alt det tilbehør med, som du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris. Dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide, som nemt viser dig, hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.