Cocktails til festen

Cocktails til festen

Cocktails er et must til en fest, men er du ikke stærk i at MIX drinks? Køb vores premix-cocktails, som er lavet af firmaet TCHIN TCHIN. Her får du den højeste kvalitet, sammen med en god smag.

Du er altid velkommen til at lave en aftalte og komme forbi os for at SMAG på de forskellige premix-cocktails.

Lav dit Indkøb af premix-cocktails til din fest hos Installsound – vi har mange spændende cocktails varianter at vælge mellem. Hos os kan du købe til en god pris!

TCHIN TCHIN COCKTAILS – HÅNDVÆRK PÅ FLASKE

Tchin Tchin Cocktails er premix-cocktails, der gør enhver til cocktail-mixer i verdensklasse.

Bag Tchin Tchin står en trio, der deler kærligheden til det håndværk det er, at skabe en stemning, som det er værd at gå i byen efter. At forfine alle detaljer, så de tilsammen overrasker, henrykker og sætter uforglemmelig farve på en aften i selskab med gode venner eller hjertets udkårne.

Med Tchin Tchin Cocktails er der forenet årtiers erfaringer i et enkelt produkt, der gør det muligt for alle der skal holde en fest af alle størrelser at forkæle deres gæster med den helt særlige stemning, der kun kan opleves med en cocktail i verdensklasse.

Tchin Tchin Cocltails logo

Vi sælger til hele Østjylland

Få gang i festen med Cocktails fra InstallSound, Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe, også efter køb/leje.

Være opmærksom på, at vi ikke sender varen, de skal afhentes ved vores lager. (ved forudgående aftalte)

Salg til hele Østjylland: Aarhus (Århus), Hornslet, Odder, Tranbjerg, Solbjerg, Hørning, Stilling, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Rønde, Kolind, Silkeborg, Risskov, Viby, Højbjerg, Tilst, Brabrand, Harlev, Hasselager, Mårslet, Lisbjerg, Sabro, Hammel, Galten, Hadsten, Risskov, Hinnerup, Lisbjerg, Skødstrup, Lystrup.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr ved InstallSound, får du altid alt det tilbehør med, som du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris. Dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide, som nemt viser dig, hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.