Højtalere

Udlejning af højtalere – alt hvad du har behov for
Hos InstallSound har vi specialiseret os indenfor højtaler udlejning samt flere forskellige produkter indenfor lydudstyr samt lysudstyr. Vi har stor erfaring indenfor højtaler, hvilket gør vi kan give den bedste rådgivning til vores kunder. Vores højtalere var også det produkt vi startede op med da InstallSound blev stiftet.
Hos InstallSound finder du et stort sortiment indenfor højtalere som vi lejer ud til forskellige arrangementer. Vi kan både tilbyde højtalere til mindre events, men også til større fester.
Vi har delt vores anlæg op i kategorier udefra hvor mange gæster der er deltagende i dit event.
På den måde lejer du et anlæg der passer netop til dit arrangement, og er sikrede den rette mængde lyd. Udover størrelsen på vores højtalere findes de også i mange forskellige udgaver, da du kan få alt fra, højtaler med eller uden indbygget forstærkere, subwoofer osv. Det kan til tider være svært at vide hvilke højtalere der passer til ens arrangement, men mist ikke håbet, vi står nemlig altid klar til at hjælpe samt rådgive dig til det perfekte udstyr. Det kan også være du har bestemte krav til dit anlæg, her hjælper vi selvfølgelig også med at matche dine ønsker og behov.

Musikanlæg – musik til din fest
Når du lejer musikanlæg hos InstallSound vil du blive mødt med den fineste kvalitet indenfor højtalere, da vi sætter stor fokus på kvaliteten af vores lyd og lys. Vi stræber efter at kunne give den bedste kvalitet på vores produkter, dette gør vi fordi vi ved hvor stor betydning lyd og lys har, for at få den rigtig stemning samt atmosfære til festen. Hvad end du skal holde et mindre event, eller en større fest. Nå du lejer musikudstyr hos InstallSound, gør vi vores bedste for at matche dine ønsker, dette gør vi netop ved at rådgive og hjælpe dig hele vejen igennem. Vi ønsker vores kunder får den bedste oplevelse når de lejer udstyr hos os. Dette er uanset hvilket produkt du ønsker at leje hos os, da vi ikke kun udlejer højtaler men mange forskellige produkter fra lys, røgmaskiner, projektor, borde og stole samt m.m.

Musikudstyr – nemt at sætte op.
Hos InstallSound går vi ikke kun op i vores produkter skal have en god kvalitet, vi ønsker også at gøre det nemt for vores kunder at sætte udstyret op, samt at betjene det under festen. Vi tilbyder dog også at komme ud og sætte udstyret op for dig, og tage det ned igen, hvis du ikke selv ønsker at gøre det. Hvis du selv har mod på opsætningen, så er vores udstyr nemt at gå til. Når du vælger selv at sætte udstyret op, følger der en guide med så du kan se punkt for punkt hvordan det skal gøres. Hvis du støder ind i problemer eller andre komplikationer undervejs med opsætningen, eller under festen, så klarer vi også det. VI står nemlig til rådighed 24/7 med vores vagttelefonsupport, klar til at hjælpe dig.

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater