Udlejning af projektor

Lej en projektor

Hos InstallSound kan du leje projektor til dit arrangement. Vi har både projektor der passer til større og små forsamlinger. Vores projektor er nem at tilslutte samt at sætte op.

Vores projektor er ideel til fremvisning af videoer, film m.m. projektoren har høj kvalitet, og du får derfor den bedste billede opløsning. At leje en projektor er meget populær til arrangementer, da det som oftest bliver brugt som en del af underholdningen, når der skal fremvises billeder, film m.m. det kan også bruges til konkurrencer under selskabet. Den sikre at alle til arrangementet har mulighed for at se hvad der bliver vist.

Hvornår anbefaler i man lejer projektor?

Projektor er altid en god idé at leje hvis du skal fremvise billeder, film m.m. til et arrangement, det gør at du er sikret at alle gæsterne har mulighed for at se det der skal fremvises, uden de skal knibe øjnene sammen. På denne måde sørger du for at alle gæsterne bliver en del af underholdningen, og det skaber en god stemning.

Vi har en projektor til mindre arrangementer, som passer til de mindre lokaler, hvor gæsterne sidder tættere på projektoren. Projektoren passer især godt til arrangementer som konfirmationer, bryllupper, firmafester, fødselsdage m.m.

Derudover har vi også en projektor til mellem størrelse arrangementer, den fungerer på samme måde som den anden projektor, dog kan den rumme et større lokale. Du har derfor mulighed for at leje den projektor der passer bedst til dit arrangement.

Ekstra udstyr til leje af projektor.

Til projektoren anbefaler vi også at leje et lærred til, da det ikke er alle lokale der har en væg fri som kan du kan benytte i stedet.  Vores lærred findes i to forskellige størrelser, alt afhængig af hvad der skal fremvises og hvor stor du har behov for det skal være. Vores lærred rummer et elegant look. Udover lærreds flotte finish, er det meget stabilt, og kommer på et 3 benet fod. Så du skal ikke bekymre dig over hvor det skal hænge.

Vores lærred er ligesom projektoren nem at sætte op samt betjene, og du har mulighed for at transportere det i egen bil. Du har også mulighed for at leje en holder til projektoren, så du selv kan styrer hvor den skal stå i lokalet.

Yderligere information om leje af projektor.

Når du lejer en projektor hos InstallSound, er leje proceduren den samme som ved resten af vores musikudstyr. Det vil sige hvis du skal bruge den en weekend, har du allerede projektoren fra torsdag-mandag. Du har derfor god mulighed for både at teste projektor samt lærred af, før du skal bruge det og pakke det hele sammen i ro og fred, uden at skulle bekymre dig om at aflevere det tilbage med det samme. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at ringe, eller sende os en mail. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål samt rådgive dig, så vi sikre dig den bedste løsning til dit arrangement