Privatfest

Privat fest, som du husker!

Vi har spillet til alle former for privatfester og har gennem de seneste 17 år opnået en større og breder erfaring inden for jubilæum til runde fødselsdage. Vi sætter altid dig, som kunde i fokus, og dine ønsker. Derfor gør det os til en troværdig leverandør af underholdningen til jeres privatfest!

Privatfesten skal være sjov

Der skal være snacks og eventuelt god natmad. Musikken er selvfølgeligt essentielt for, at privatfesten bliver endnu bedre. Mange spiller musik fra deres iPod, iPad, computer eller iPhone via deres forstærker i stuen. Dette kan være fint til nogens behov, men for andre er det absolut nødvendigt, at privatfesten ikke bliver en You tube/Spotify fest, hvor folk skifter numre midt i hver sang.

Forventningen til et godt arrangement, skal altid være i orden.

Til privatfesten er det meget vigtigt forventningerne til musikken bliver afstemt, sammen med dig som kunde. Til nogle privatfester kan det være en lille forsamling, som har en helt speciel musiksmag, Hvor vores DJ’s har brug for, at forberede sig før de kommer til festen. Andre gange kan det være den brede musikstil der skal spilles, hvor der til privatfesten er familie i alle aldre. Vi lytter til jer som kunde/gæster til festen.

Ingen privatfest er for stor eller lille for InstallSound.

Vi tilpasser altid lyd- og lysanlæg efter dit behov, så det passer til omgivelserne, og arrangementets størrelse.

Vi er ikke midtpunktet for festen, men jer som arrangør.

Ingen fester er helt ens og derfor forbereder vi os med ydmyghed og fokus på dine ønsker. Vi lever af god omtale og gode fester og sætter en stor ære i at få lov til at bidrage med musikken og stemningen til en uforglemmelig fest for dig og dine gæster!

Se billeder fra diverse privat fester:

2015-07-04 – Rundfødselsdag

2015-07-25 – Polterabend

Få et uforpligtende tilbud.
Klik her

Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer

Tilbage