Lyd – Op til 150 gæster

Lydpakken til den større fest – op til 150 gæster.

Lyden har en stor effekt når der skal være fest, især til større arrangementer er lyden en vigtig detalje.
Når musikken skal spille, er det vigtigt at have lydudstyret i orden, ellers kan der opstå pivelyde, samt en skrattende lyd. De lyde vil bestemt blive bemærket af gæsterne, og kan have en indflydelse på stemningen hvis det foregår over hele aftenen.

Hos InstallSound har vi specialiseret os i højtalere i mange år efterhånden, derfor kan vi også rådgive jer til de bedste produkter. Vi har erfaring med at kunder ønsker pakkeløsninger, derfor samler vi de mest populære produkter i pakkeløsninger der egner sig fra de helt små fester, til de kæmpe store fester. Hvis vores pakkeløsninger ikke er produkterne i leder efter, tilbyder vi også at skræddersy jeres egen pakke, så i får lige præcis det udstyr i ønsker. Vores udstyr kan også lejes enkeltvis.

Skal der være fest – Så lad der være fest.

Skal i holde den hele store fest, skal højtalerne også kunne spille de festlige rammer op. Vores setup  til den store fest indeholder udstyr der kan spille højt og kraftigt, hvor lyden er i topkvalitet. Med disse setup vil alle gæsterne kunne mærke stemningen, og kunne give den max gas på dansegulvet.

En anden detalje som er vigtig når der skal lejes lydudstyr, er netop at leje højtalere der passer til størrelsen på festen. Skal der holdes taler, eller andet underholdningen i løbet af aftenen, vil man gerne have, at alle gæsterne får alt med. Dette kan til tider være svært, hvis man er mange mennesker samlet i et lokale. Vi anbefaler derfor man lejer mikrofoner med til vores højtalere, så gæsterne ikke gå glip af det mindste.

Alt vores udstyr er nemt at håndtere, og kan sættes til forskellige enheder såsom smartphones, tablets og computer. Du kan derfor hurtigt sætte din playliste på i løbet af aftenen.

Vi prismatcher.

Hos InstallSound ønsker vi altid at give vores kunder den bedste oplevelse, derfor prismatcher vi vores produkter. Det betyder, at hvis i finder et identisk produkt billigere hos en anden udbyder, matcher vi prisen. I vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris.

Informationer omkring leje hos InstallSound.

Når du lejer ved InstallSound, får du altid det tilbehør du skal bruge til produktet med. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler i en, én dags pris, dette gør i selvom i har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har i god tid til at sætte udstyret op i ro og mag. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser, hvordan udstyret skal sættes op, eller en mundtlig guide.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.