Når livet skal bindes sammen.

Hos InstallSound gør vi meget ud af et bryllup, vi ønsker at det bliver en perfekt dag for jer som kunde, men også for dem der er med som gæst.

Til livets største fest, er det vigtigt, at der er styr på det hele, så i som brudepar bare kan nyde jeres dag. Det er vores mål at sørge for musikken er efter jeres ønsker, og gæsterne er underholdt.

Selvom InstallSound har afviklet mange bryllupsfester, igennem årene, glemmer vi aldrig at et bryllup er en uforglemmelig dag. Vi har alle forskellige ynglings sange og relationer til musikalske årtier. Derfor gør vi utrolig meget ud af, at få vendt forventningerne til jeres fest så det er jeres ønsker og behov, som kommer i første række.

Hvad kan InstallSound hjælpe med til jeres bryllup?

Bryllup er for de fleste mennesker et af de største begivenheder i deres liv. Kjolen, kirken, maden, festlokalet, musikken, alt sammen skal koordineres til punkt og prikke og gerne i god tid. Efter en dejlig middag med mange gode taler og festelige indslag er det vores opgave, at stå klar med mobildiskotek og DJ. Musikken, som spilles af vores DJs, er en forudsætning for, at få en god dansefest.

Jeres ønsker for musikken kombineret med én af vores dygtige og erfarne DJ’s kan sammen skabe den rigtige stemning for, at få folk på dansegulvet. Vi opfordrer altid jer som brudepar, til at lave en liste med 10-20 musiknumre, som i tænker kunne være gode at danse til. Via jeres liste får vi sporet os ind på musikgenrer, der lever op til jeres tanker til musikken. Både før, under og efter bryllupsfesten står vi til rådighed. Derfor tilbyder vi:

-Tæt kontakt dagene før brylluppet, i forhold til forventningsafsteming omkring musik, lys, lyd og hvad der ellers måtte være af detaljer.
-Vi tager altid kontakt 14 dage før bryllupsdagen og får en personlig samtale for, at bekræfte de aftaler der er lavet, samt om der er nogen ændringer.
-Professionelle DJ’s der ved hvad der skal til, for at få en god aften, og som gennem flere års erfaring, kender de fleste bryllupstraditioner.
-En DJ, der har meget erfaring med at spille for en stor aldersspredning.
-Vi sikre, så vidt muligt, pæn og præsentabel opsætning af musikudstyret. Se eventuelt i vores Galleri for billeder af opsætning.
-DJ’en er altid pæn og høflig, og møder gerne op i jakkesæt eller smoking, eller andet hvis ønsket.
-Mulighed for at bestille hyggelig musik under maden, evt. med DJ.
-Fleksible efter jeres tidsplan for opsætning af lyd og lys.
-Altid åbne for at spille numre, som gæsterne ønsker.
-Vi har selvfølgelig altid brudevalsen med i vores musik kuffert. Skal den ændres i forhold til jeres dans, skal dette oplyses ved første formelde møde.
-Skulle festen fortsætte længere end aftalt slut-tidspunkt, er vi altid åbne for at fortsætte til sidste mand går hjem (Der kan forekomme mere pris).

Få et uforpligtende tilbud, eller ring på +45 71998870 for en snak, eller bare et godt råd.

Kontakt os for tilbud

Se billeder fra diverse bryllup fester:

2015-03-07 – Bryllup

2015-05-02 – Bryllup

2015-06-06 – Bryllup

Tilbage