Sommerfest til virksomheder

Firmaets årlige sommerfest

Er jeres virksomhed i gang med at planlægge den næste sommerfest – men mangler musik og lys? Så kan vi hos InstallSound være behjælpelig med dette. Vi kan skræddersy den perfekte pakke med alt det udstyr I har behov for.

Når den årlige sommerfest skal holdes, er musik et af de væsentlige produkter. Musikken er med til at skabe de festlige rammer. Vi har produkter der både dækker indendørs såvel som udendørs fester. Så skal jeres sommerfest holdes ude i det blå, er dette intet problem for os.

musikanlæg og festlys til firmafest

Musik og kolde drinks

Musik og kolde drinks er som oftest det man forbinder med sommerfester. Hos InstallSound kan vi hjælpe med musikdelen. Vi har nemlig et stort udvalg af højtalere, soundboks, jukeboks m.m. Vi har produkter der passer til enhver slags fest. Til vores musikudstyr har I også mulighed for at leje en masse ekstra udstyr, såsom mikrofoner – et produkt vi anbefaler til større fester, til underholdning, taler m.m. Vi leverer produkter i topkvalitet – Kvaliteten har meget at sige under festen, en skrattende lyd vil blive bemærket af gæsterne

Vores mange års erfaring indenfor udlejning af højtalere, gør det muligt for os at rådgive jer til de bedste produkter der matcher netop jeres behov.

Hvad end det er en mindre intim fest eller en stor firmafest, så står vi til rådighed med at finde den pakkeløsning der passer til jeres ønsker samt budget.

Skab en festlig stemning med lys og effekter

Lyset er en stor del af festen, også til sommerfesterne. InstallSound har et større udvalg af lysudstyr, som ligesom musikudstyret passer til enhver slags fest. Til sommerfesterne er produkter som lyskæder og diskokugler en stor favorit. Produkter der skaber en hyggelig samt festlig stemning en sen sommeraften. Her er begge produkter også egnet både til indendørs samt udendørs brug. Du kan få masser af inspiration til forskellige lysprodukter på vores hjemmeside.

Har du specielle ønsker til hvordan lyset skal være, eller en bestemt stemning du gerne vil skabe til festen, er vi altid behjælpelig med at finde produkterne der matcher dine behov.

Mangler du noget ekstraordinært til sommerfesten, har vi forskellige effektmaskiner der vil give et ekstra præg på festen. Du kan blandt andet finde sæbeboblemaskine, røgmaskine m.m.

Giv den ekstra gas til sommerfesten – lej en dej

Skal I give den ekstra gas til firmaets årlig sommerfest, så har vi de dygtigste Dj’s i Århus og det øvrige Østjylland. En dj er oplagt til de store Firmafester.

ungdomsfest

Vores dj’s har mange års erfaring i at levere god musikalsk underholdning til alle slags fester. De spotter hurtig stemningen til festen, så musikken bliver tilpasset hele aftenen, så den giver størst glæde ved begivenheden. Det er vigtigt for os at musikken kan nydes under maden, og samtidig kan du svinge danseskoene senere samme aften.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan give den bedste musikoplevelse, og skabe den rette atmosfære til din begivenhed. En af vores målsætninger er tilfredse og trygge kunder.

Hurtig og nem opsætning

Når du lejer udstyr hos InstallSound, får du altid det tilbehør du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris, dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og mag.

Ved leje af vores udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser hvordan udstyret skal sættes op. Vi tilbyder naturligvis også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette ønskes.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Skulle der derfor opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har du altid mulighed for at kontakte os direkte.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at få mere information om vores produkter, eller har du spørgsmål til leje samt pris, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 71998870 eller send os en mail på: Info@installsound.dk. Hos InstallSound står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak, og vejleder dig gerne til det helt rette produkt.

Vi glæder os til at høre fra dig.