Sommer- og vejfest

SKAB ÅRETS SOMMERFEST.

Skal du holde årets sommerfest, havefest eller gadefest, men mangler musikudstyret hertil? Så kan InstallSound hjælpe dig. Hos Installsound har vi specialiseret os indenfor udlejning af højtalere samt flere forskellige produkter blandt andet lysudstyr. Vores udvalg af højtalere er stort. Vi kan derfor dække dit behov, hvad end festen foregår inde eller udendørs. Vores erfaringer indenfor udlejning af højtaler gør, at vi kan give den bedste rådgivning til vores kunder. Hos InstallSound finder du også andre produkter. Vi har et stort udvalg af lysudstyr, alt fra lysbarer, der kan lyse dit gavebord op, til diskokugler der skinner over dansegulvet.

sommerfest ved InstallSound.dk

Lej musikudstyr til sommerens havefester.

Når du skal holde sommerfest, så ved du også at musikken er en stor del af festen. Derfor at det nødvendigt at have nogle gode højtalere hertil. Vi har på denne side samlet nogle af vores mest populære produkter der netop passer til sommerfesterne. Dette er uanset om festen foregår ude i det blå, eller om du har mulighed for at have udstyret stående under halvtag. Du vil blandt andet kunne leje vores Soundboks, der er en robust bluetooth højtaler som tåler lidt af hvert. Vores Soundboks passer perfekt til de udendørs fester som blandt andet havefesterne, og kan nemt transporteres rundt.
Til sommerfesterne er det som oftest også en god idé med en form for belysning hen på aftenen, især hvis man ønsker festen skal holde til den lyse morgen. Du vil blandt andet kunne finde lyskæder i forskellige farver som giver en hyggelig stemning, perfekte til sene sommeraftener.  Vores store udvalg af lys gør, at du kan finde det, der passer til netop din fest, så du er sikret den rigtige stemning.

Hold et brag af en fest – Lej en DJ.

Skal du give den ekstra gas til sommerfesten så har vi de dygtigste DJ’s i Århus og det øvrige Østjylland. En DJ er oplagt til de store sommerfester. Vores DJ’s har mange års erfaring i at leverer god musikalsk underholdning til alle slags fester. De spotter hurtig stemningen til festen. Musikken bliver tilpasset hele aftenen, så den giver størst glæde ved begivenheden. Det er vigtigt for os, at musikken kan nydes under maden, og samtidig kan du svinge danseskoene senere samme aften.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan give den bedste musikoplevelse, og skabe den rette atmosfære til din begivenhed. En af vores målsætninger er tilfredse og trygge kunder.

sommerfest ved InstallSound.dk

Musikudstyr – nemt at sætte op.

Hos Installsound går vi ikke kun op i, at vores produkter skal have en god kvalitet. Vi ønsker også at gøre det nemt for vores kunder at sætte udstyret op, samt at betjene det under festen. Vi tilbyder også at komme ud og sætte udstyret op for dig, og tage det ned igen, hvis du ikke selv ønsker at gøre det. Hvis du selv har mod på opsætningen, så er vores udstyr nemt at gå til. Når du vælger selv at sætte udstyret op, følger der en guide med så du kan se punkt for punkt hvordan det skal gøres. Hvis du støder ind i problemer eller andre komplikationer undervejs med opsætningen, eller under festen, så klarer vi også det. VI står nemlig til rådighed og klar til at hjælpe dig 24/7 med vores vagttelefonsupport,

Har du spørgsmål, så kontakt os på mail eller telefon.

+45 71998870
info@installsound.dk