Oktoberfest til private

Oktoberfest - en festlig temafest

Oktoberfest er for mange en meget populær temafest. En fest der indeholder masser af musik, underholdning og litervis af øl. En fest der byder op til timevis af dans på borde og bænke. En fest hvor gæsterne er iført tyroler kostume, med højt humør og klar til et brag af en fest.

For at skabe den rigtig stemning til festen skal det rette udstyr til. Hos InstallSound har vi et stort udvalg af højtalere, som både passer til mindre forsamlinger og de helt store fester. Vi hjælper gerne med at finde det helt rette udstyr til festen uanset størrelsen.

Lej musik og partylys til oktoberfest

Udstyret til den store oktoberfest

Skal du holde en kæmpe oktoberfest med alt der hører til – så har vi udstyr der kan spille omkring 200 gæster op til dans. En fest der byder på masser af god musik, dans og spandevis af øl. En fest der ikke må gå ned på udstyr.

Vi kan sammensætte en pakke med forskellige højtalere samt andet lydudstyr der sikre dig den helt rigtig lydkvalitet. Til lydudstyret er det også vigtigt med lys. Det er med til at give festen helhed. Vi guider dig igennem vores produkter og finder dem der matcher dig bedst. Vi sørger for at skabe de rigtige rammer til din fest. Du finder også mange sjove effektmaskiner hos InstallSound såsom røgmaskine, sæbeboblemaskine osv. Effekter der vil gøre enhver fest lidt sjovere.

Lej musikanlæg og festlys til oktoberfest

Din egen private oktoberfest

Skal du holde din egen private oktoberfest, men stadig ønsker at skabe den rette oktoberfest-stemning med musik og dans, farvede lamper og masser af øl, så hjælper vi gerne med udstyr-delen. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sammensætter pakkeløsninger der matcher dine ønsker og behov bedst muligt – så du er garanteret en sjov og festlig oktoberfest.

Vi har udstyret der dækker de små festers behov ligeså vel som de store fester. Vores erfaring for udlejning af lyd- og lysudstyr gør, at vi kan bruge vores ekspertise til at vejlede dig igennem hele processen.

Bor du i Århus eller det øvrige Østjylland og ønsker at give din oktoberfest et ekstra præg, så har du mulighed for at leje en DJ til din oktoberfest hos InstallSound. Lyder dette interessant, så giv os et ring eller send os en mail for yderligere informationer.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr hos InstallSound, får du altid det tilbehør med som du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du kun en dags pris. Dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser, hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der mod forventning opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, har du mulighed for at kontakte os direkte og med det samme.

Har du spørgsmål, så kontakt os på mail eller på telefon.

+45 71998870
info@installsound.dk