Oktoberfest til erhverv

Firmaets Oktoberfest

Er din virksomhed i gang med at planlægge årets oktoberfest – men I mangler det sidste og mest vigtige, nemlig musik og festlys? Så er du kommet til det rette sted.

Hos InstallSound er vi altid behjælpelige med at finde lyd og lys der passer til jeres næste arrangement.

Når firmaet skal byde velkommen til årets oktoberfest, er musik et af de væsentligste elementer. Vi mener selv det er ligeså vigtigt som øllen. Musikken er med til at skabe en uforglemmelig stemning og skabe de festlige rammer om dansegulvet. Vi har udstyr der kan spille selv den helt store fest op til dans.

Lej musikanlæg til oktoberfest

Musik og kolde øl

Musik og kolde øl er som oftest det man forbinder med oktoberfester. Udover øllen er oktoberfester også kendt for masser af dans og underholdning. Til oktoberfester bliver der både danset på borde, bænke og timevis af sving om på dansegulvet. Hos InstallSound kan vi hjælpe med musikdelen.

Når der skal holdes firmafest, er det vigtig ikke at gå ned på udstyr. De ansatte skal have en sjov og uforglemmelig aften med fest og farver. Hos InstallSound er der masser af muligheder hvor kun fantasien sætter grænser. Vores højtalere kan lejes efter jeres behov, uanset størrelsen på jeres arrangement. Udover vores højtalere finder du også andre musikprodukter såsom jukeboks, Soundboks m.m. Til vores musikudstyr har du også mulighed for at leje en masse ekstra udstyr, såsom mikrofoner – et produkt vi anbefaler til større fester, til underholdning, taler m.m.

Lys og effekter til dansegulvet

En stor del er festen er også lyset samt effekterne hertil. Ligesom vores lydstyr finder du også et større sortiment indenfor lys og effekter. Til oktoberfesten skal der være farvede lamper og blinkende lys der gør dansegulvet levende. Lys og effekter gør altid dansegulvet mere attraktivt og holder gæsterne længere på dansegulvet. Du kan få masser inspiration til forskellige lysprodukter på vores hjemmeside.

Har du specielle ønsker til hvordan lyset skal være, er vi altid behjælpelige med at finde udstyret der matcher. Mangler du noget ekstraordinært til sommerfesten, har vi forskellige effektmaskiner der vil give et ekstra præg på festen. Du vil blandt andet finde sæbeboblemaskine, røgmaskine m.m.

Hurtig og nem opsætning

Når du lejer udstyr hos InstallSound får du altid det tilbehør med som du skal bruge til produktet. I kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du kun en dags-pris selvom du har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således: Mandag – Torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og mag.

Ved leje af vores udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Kontakt os for mere information

Ønsker du at få mere information om vores produkter, eller har du spørgsmål til leje samt pris, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 71998870 eller send os en mail på: Info@installsound.dk. Hos InstallSound står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak, hvor vi gerne vejleder dig til det helt rette produkt.