LiveStream til private

Lej livestream udstyr – til private arrangementer

lej udstyr til livestream

Hos InstallSound har du nu mulighed for at leje elektronisk udstyr til dine private begivenheder. Vi har samlet et udvalg af de bedste produkter, som kan bruges både til privat og erhverv. Vi har udstyr der gør det muligt for dig at tage mindeværdige billeder til de forskellige begivenheder. Du vil også have mulighed for at livestreame på de sociale medier, og dele ud af dine oplevelser. Vores produkter er også helt perfekte til at lave forskellige videoer. Det kan være du ønsker at lave en videohilsen til den næste runde fødselsdag. Eller står du for at lave underholdning til den kommende begivenhed, har du også her mulighed for at udfolde din kreativitet. Hos InstallSound er der masser af muligheder, og vi hjælper dig gerne på vej og hjælper dig med at finde de rette produkter til at matche dine behov.

Produkterne du kan leje hos InstallSound er følgende:

  • Blackmagic Design –
  • Canon kamera 90D
  • Canon kamera 60D
  • GoPro Hero 7 Black samt Hero 8 Black
  • Røde Wireless Go
  • Røde Lavalier Go

Læs mere om nogle af vores produkter her under.

Blackmagic

Ønsker du at gå live fra din begivenhed, eller står du og skal lave en video som underholdning, men skal have mulighed for at bruge flere enheder på en gang, så er blackmagi det helt rette produkt. Her kan du nemlig sætte op til 4 enheder til, hvilket både kan være computer og kameraer.

Når du lejer blackmagic giver det dig mulighed at livestreame på forskellige platforme såsom skype, zoom samt sociale medier. Det vil være muligt at downloade software til livestream på hjemmesiden: Black Magic Design ATEM Switchers

Lej udstyr til livestream

Canon kamera

Hos InstallSound kan du leje Canon kamera 90D. Det er et lækre kamera der kan tage billeder samt filme i topkvalitet. Du vil med vores kameraer skabe unikke og mindeværdige billeder, på samme tid vil du opnå et realistisk resultat. Vores kamera er velegnet til at til alt fra bryllupper, barnedåb, konfirmation til runde fødselsdage m.m. Derudover er de også perfekte at tage med på ferie, så du ikke behøver at købe et nyt kamera blot for en ferie.

GoPro kamera

Hos InstallSound har du mulighed for at leje GoPro Hero 7 Black samt Hero 8 Black. To ultimative lækre produkter. Er du eventyrlysten, eller måske ønsker at blive det og planlægger din næste vilde oplevelse, så er GoPro kameraet perfekt at have med i bagagen. Få dine oplevelser optaget på vores GoPro kamera, så du kan opleve det igen og igen. Vores GoPro kamera har blandet andet Hypersmooth stabilisering som en af deres mange funktioner. Denne funktion gør, at dine optagelser forbliver rolige og fri fra rystelser, som kan forekomme når du optager under sport oplevelser, kørsel samt hurtige bevægelser. GoPro kameraerne er nemme at håndtere, selv for nybegyndere.

Mere information af leje hos InstallSound

Når i lejer ved InstallSound, får i altid det tilbehør med i skal bruge til produktet. I kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler i kun for én dags pris, selvom i har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – Torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har i god tid til at sætte udstyret op i ro og mag. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser, hvordan udstyret skal sættes op, eller en mundtlig guide.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der mod forventning opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har i mulighed for at kontakte os på en direkte linje.