Konfirmation arrangement

KONFIRMATION – TALER, MUSIK & UNDERHOLDNING.

Skal i holde konfirmation, og gerne vil have hjælp til valg af udstyr? Så hjælper vi hos InstallSound gerne med at vejlede samt rådgive jer efter jeres behov.
Uanset hvad du er til, har vi produkter det passer netop til dit arrangement. Vi har samlet de produkter som er mest populære til konfirmationer.

Er der ikke nogen af vores faste pakker, der passer til jeres behov? Så hjælper vi gerne med at sammensætte en pakke som passer præcis til jeres fest.

konfirmation fest

Skab en festlig atmosfære.

Til konfirmationen hører der ofte taler og anden underholdning til i løbet af festen, derfor kan det være rart at leje højtaler og mikrofon til dette, uanset om det er en større eller mindre fest. Med det rette udstyr er du sikret, at dine gæster ikke går glip af underholdningen, og du behøver ikke at overanstrenge dig stemme.

Når du lejer højtalerne hos InstallSound, er udstyret nemt at håndterer, og du ville nemt kunne koble din smartphone, computer eller iPad til, og derefter nyde god musik til spisningen og resten af aftenen. Vores højtalere findes i forskellige størrelser og modeller, så de passer til enhver slags fest. Hos InstallSound finder du også et større udvalg af lys og effekter, så i kan sætte jeres eget præg på festen. I vil blandt andet kunne finde lysbarer der kan lyse gavebordet op, lyskæder til at gøre stemningen ekstra hyggelig eller diskokugler til senere på aftenen, når der skal knald på festen.

Sæt gang i festen.

Skal der sættes ekstra gang i konfirmations- festen senere på aftenen, så har vi masser af udstyr til dette. Vores højtalere er i topkvalitet, og kan nemt spille en fest op, uanset størrelse.

konfirmation fest

Vi har musikudstyr i topkvalitet.

Det kan nemt styres fra forskellige enheder og i kan derfor være jeres egen dj i løbet af aftenen. Hvis i er på udkig efter udstyr med en masse effekter, har vi også et udvalg indenfor dette område. I vil blandt andet kunne finde røgmaskiner, snemaskiner m.m.  Vi hjælper gerne med at gøre festen mindeværdig med det helt rigtige udstyr, hvad end det er højtaler, lys eller andre effektmaskiner.

Yderligere informationer.

Har i yderligere spørgsmål til vores produkter, pris m.m. eller ønsker i vejledning til, hvilket produkter der matcher jeres fest, er vi altid klar til en uforpligtende snak.

Vi hos InstallSound har mange års erfaringen indenfor udlejning af musikudstyr, og kan derfor nemt rådgive jer til de bedste produkter efter jeres ønsker og behov. Når i lejer højtaler m.m. vil i have det over flere dage for én dags pris. Dette betyder, at i enten har udstyret fra torsdag-mandag eller fra mandag-torsdag. I vil derfor have masser af tid til at sætte udstyret op, og derefter prøve det af. Skulle der opstå komplikationer før eller under festen med udstyret har vi som ekstra service en vagttelefon 24 timer i døgnet.

Kontakt os på mail eller telefon.
+45 71998870
info@installsound.dk

Vi glæder os til at hører fra jer.