Julefrokost til private

Skab en festlig julefrokost

Er du værten på årets julefrokost og mangler inspiration til, hvordan det bliver den mest uforglemmelige julefrokost.  Så er du kommet til det rette sted. Hos InstallSound kan vi hjælpe med kreative ideer til den næste fest.

Vi guider dig igennem produkter der bedst matcher dit arrangement samt ønsker, hvor vi efterfølgende sammensætter den rette pakkeløsning for dig.

InstallSound har mange års erfaring indenfor lyd og lys – og står derfor altid til rådighed med vores ekspertise.

Lej musikanlæg og diskolys til julefrokost

En uforglemmelig julefrokost

Som vært på julefrokosten ønsker man altid at gæsterne får en uforglemmelig fest, med lækker mad og god musik. Men samtidig er det ikke altid at pladsen er så stor når man holder private julefrokoster. Heldigvis kan vi stadig tilbyde udstyr til selv de mindste fester.

Hos InstallSound finder du blandt andet vores jukebox. Nu tænker du nok en kæmpe boks man putter penge i som de er kendt for. Men vi har en nyudviklet jukebox. Det er en iPad på stativ. Et musikprodukt der ikke fylder særlig meget. Vores jukebox indeholder sportify, så du har fri adgang til en masse god musik. Et andet produkt der også ville passe ind til et mindre arrangement, er vores soundboks. En trådløs bluetooth højtaler, der nemt kan flyttes rundt med, samtidig med at den tåler en del.

Skab en hyggelig stemning med lys og effekter

Julen er fyldt med masser af julelys, og det skal julefrokosten ikke være foruden. Du kan leje en masse forskellige lysprodukter i masser af farver, som passer til enhver fest. I løbet af aftenen ønsker man som oftest også at ændre lyset. Til maden er det mest behageligt at have et stille og hyggeligt lys, hvorimod når dansegulvet skal indvies må der gerne være noget attraktivt lys der får gæsterne ud og danse.

lej diskolys og effekter

Du vil også finde effektmaskiner, såsom snemaskine – en maskine der passer perfekt til julefrokoster og vil give en anderledes samt underholdende effekt på festen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så ring eller send os en mail.

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.