Begravelser og ceremonier

De sidste ord

Begravelser er ikke en begivenhed vi ønsker, men en begivenhed man desværre vil opleve flere gange i løbet af sit liv. Når man mister et familiemedlem eller en kær ven, kan det være svært at sige farvel, men mange gange er det sidste farvel også det vigtigste farvel. Et farvel der hjælper en igennem den sørgende tid, et farvel der får en over på den anden side.

Vi ser mange leje højtalere til begravelse. Mange ønsker at spille bestemte sange, nogle sange der har haft en betydningsfuld mening for den afdøde, eller sange der minder en om personen.

Derudover ønsker mange også at holde taler til begravelser. Hos os kan du leje højtalere der egner sig til dette. Til højtalerne kan man leje mikrofoner. Dette anbefaler vi hvis man skal snakke til en større forsamling. Mange gange kan det også være svært i denne situation at snakke højt, og det kan vores mikrofoner hjælpe med, så ingen af de pårørende går glip af talen.

Vi har mange års erfaring med udlejning af højtalere, og vi har prøvet mange forskellige begivenheder i løbet af årene. Vi tilbyder derfor vores ekspertise til at guide jer til de produkter der passer bedst muligt til begravelsen.

lej musik til begravelser og ceremonier

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer ved InstallSound, får du altid det tilbehør med du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstraudstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du kun en dags pris, dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – Torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og mag. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der mod forventning opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden har I mulighed for at kontakte os på en direkte linje.

Kontakt os på mail eller på telefon.

+45 71998870
info@installsound.dk