Aarhus Lyd og lys udlejning

Lyd og lys udlejning til din fest – Århus

Hos InstallSound finder du et stort sortiment indenfor lyd og lys udlejning, alt hvad du skal bruge til din fest. Lige fra mindre fester, til større arrangementer. Vi tilbyder udlejning af vores lyd og lys i Århus. Hos InstallSound har vi lavet pakkeløsninger med vores musikudstyr, en nem måde at leje lyd og lys hos os, du slipper for besværet med at sammensætte de enkelte dele selv.
Vores pakker findes i forskellige størrelser, udefra hvor mange deltagende gæster der finder sted, så du nemt kan finde den pakkeløsning der passer bedst til dit arrangement.

Vi kommer gerne og sætter udstyret op inden festen, samt at pakke udstyret ned igen efter festen. Du har også mulighed for selv at sætte udstyret op, hvis du har mod på det. Udstyret er nem at håndterer, og der følger en guide med når du henter udstyret.

Når du lejer lyd og lys, samt andre produkter hos InstallSound, har du produkterne over flere dage, det vil sige, hvis du skal leje det til weekenden, har du udstyret fra torsdag-mandag. På den måde har du tid til at sætte udstyret op i ro og fred, og det samme når du skal pakke det sammen igen.

Vi garanterer dig lyd og lysudstyr i topklasse.

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse, når de lejer lyd og lys hos os. Vi leverer produkter i lækker kvalitet, da vi mener at lyden og lyset er med til at skabe den rigtig stemningen samt atmosfære, man ønsker til sit arrangement. Vi sørger får du får de rette kabler og diverse tilbehør der er nødvendigt for din opsætning. På den måde slipper du for unødvendige bekymringer inden din fest.

Det kan være svært at vide hvilke udstyr der passer bedst til netop din fest, der er mange forskellige muligheder, og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt. Vi står derfor klar til at hjælpe samt vejlede dig til det rette udstyr, så du er sikret en fest lige efter din smag. Vi har en ekstra service, for at gøre vores kunder ekstra trygge når de betjener vores udstyr. Hvis der skulle opstå problemer før eller efter opsætningen af udstyret, så står vi til rådighed 24 timer i døgnet på vores vagtsupporttelefon. (+45 6915 7272)

Stort sortiment – lyd og lysudlejning.

Hos InstallSound har vi et stort sortiment indenfor lyd og lys udlejning, vi har mange års erfaring indenfor udlejning af musikudstyr og har specialiseret os i højtaler, lys og effekter til festen. Vi kan derfor også give vores kunder den bedste rådgivning, så vi er sikre på at vores kunder får den bedste oplevelse hos os.

Hos InstallSound finder du alt hvad du skal bruge til din fest, vi tilbyder blandet andet leje af; Højttaler, røgmaskiner, LED lys, diskokugler, Jukeboks, soundboks, mixer m.m.

Alle vores produkter kan lejes separat, eller i en samlet pakkeløsning.

VI prismatcher – altid billigst.

Hos InstallSound ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse når de lejer udstyr hos os, derfor prismatcher vi vores produkter, så kunden altid opnår den billigst pris.

Produktet du finder hos en anden udbyder, skal dog være identisk med vores produkter.